Tuin laten ontwerpen

U wilt een tuin die bij u past, waar u jaren plezier aan gaat beleven enaansluit bij uw budget. Vakmanschap heeft een prijs, maar bedenk dat de keuze voor een tijdloos,individueel ontwerp uiteindelijk veel oplevert. Wie investeert in de perfecte basis, hoeft tussentijds niets aan te passen of te veranderen.

Uw wensen zijn een belangrijke inspiratiebron om tot een prettige en functionele leefruimte te komen. De vormen, het materiaalgebruik en de beplanting moeten bij elkaar passen om tot een harmonisch geheel uit te groeien. Hierin weten wij in ons tuinontwerp  altijd de wensen en eisen van de opdrachtgever terug te laten komen. Zo ontstaat er na inventarisatie van de wensen van de opdrachtgever een specifiek tuinontwerp wat geheel aansluit bij uw wensen en eisen.

Investeren budget

Om een passend ontwerp te kunnen maken is het belangrijk om uw wensen, eisen en budget te bespreken.  De hoogte van uw investeringen hangen samen met de keuzes voor het materiaal en hoe deze ingezet worden in uw tuin. Tijdens het eerste gesprek (deze is gratis en geheel vrijblijvend) geven wij u inzicht welk budget past bij de wensen die u heeft. Aan de hand van het te investeren budget kunnen wij een passend ontwerp maken. De kosten van een ontwerp vervallen als u de tuin door ons laat aanleggen.

Proces

Het laten ontwerpen en aanleggen van uw tuin is een proces. Wij ontzorgen u hierin en helpen u in het maken van de juiste keuzes. Uw ideeën worden verwerkt in een ontwerp waardoor uw tuinplannen visueel worden. Vanaf dit moment hebt u een beter beeld van uw nieuwe tuin. Nu moeten er keuzes worden gemaakt, welke materialen moeten er gebruikt worden, welke kleuren, tuinplanten enz. De keuze van het materiaal hangt samen met het te investeren budget.

Er kan niet over 1 nacht ijs gegaan worden om de juiste keuzes te maken. Ook hierin zullen  wij u adviseren.

Tijdens de tuinaanleg krijgt het ontwerp stap voor stap zijn uitgewerkte vorm. U ziet hoe de gekozen materialen vorm geven aan uw tuin. Tijdens dit proces krijgt u alle ruimte om details van de uitvoering te bespreken en eventueel  in overleg  nog aanpassingen te doen.

tuinafscheiding

Tuinafscheidingen

tuinbestrating

Tuinbestrating

beregeningsystemen

Beregening

vlonders

Vlonders

gazon

Gazon

grondwerk

Grondwerk

verlichting

Verlichting

borders

Borderverhogingen

pergola

Pergola's

prielen

Prielen

speeltoestellen

Speeltoestellen

vijvers

Vijvers

tuinontwerp

Tuinontwerpen

boomverzorging

Boomverzorging

kunstgras

Kunstgras

damwanden

Damwanden

tuinbeplanting

Tuinbeplanting

bloembakken

Bloembakken