Tuin laten aanleggen

De mooiste tuin ontstaat wanneer de ontwerper en ook verantwoordelijk is bij de realisatie van de tuin. Wij leggen uw tuin aan met de grootste zorg. Of het nu gaat om de aanleg van een moderne tuin, exclusieve tuin of een landelijke tuin, Onze hoveniers hebben jarenlange ervaring om het mooiste eindresultaat te bereiken. Hierbij heeft u 1 aanspreekpunt die van begin tot eind aanwezig is bij de uitvoering.

Tuin laten aanleggen met een uniek ontwerp

Voordat wij uw tuin aanleggen, bespreken wij altijd eerst uw tuinwensen . Wij vertalen uw wensen met betrekking tot het gebruik, onderhoud en budget in een creatief uniek tuinontwerp. Op basis hiervan brengen wij een gespecificeerde offerte uit. Kiest u er dan voor om de tuin te laten aanleggen dan starten wij met de uitvoering op een met u overlegd  tijdstip. Bij het aanleggen van uw tuin kunt u erop aan dat wij dit in nauw overleg en grote zorg voor vakmanschap doen. Onze vakkennis en enthousiasme zorgt voor een gedegen aanleg en een optimaal resultaat. Wat zich naar u vertaald in optimaal tuingenot.

Oog voor details

De hoveniers van Hoekstra Hoveniers hebben jarenlange ervaring op het gebeid van tuinaanleg. Zij verstaan hun vak en weten waar ze op moeten letten. Hierbij wordt  met een  kritisch oog gelet op de grote lijnen  en op de even zo belangrijke kleine details waardoor het  uiteindelijk gewenste eindresultaat tot stand komt.

Nazorg en garantie

Als het tuinwerk afgrond is kunt u  rekenen op een goede nazorg. We nemen tijd voor uw vragen en kunnen langs komen indien dat nodig is. Op een door ons aangelegde tuin wordt 1 jaar garantie gegeven op materialen, beplanting. Zo weet u zeker dat u zonder zorgen kunt blijven genieten van een kwalitatief goed aangelegde tuin. Indien  er na een  jaar toch een probleem zich voordoet  dan zoeken we altijd naar een passende oplossing.

Offerte tuin laten aanleggen

Als u een tuin wilt laten aanleggen door Hoveniersbedrijf Hoekstra dan kunt  u ons vrijblijvend uitnodigen voor een eerste gesprek . Wij komen graag bij  u langs om de mogelijkheden  te bespreken. Wij ontwerpen een tuin in uw stijl en zorgen ervoor dat het gebruik en onderhoud volgens uw wensen op elkaar word afgestemd. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

tuinafscheiding

Tuinafscheidingen

tuinbestrating

Tuinbestrating

beregeningsystemen

Beregening

vlonders

Vlonders

gazon

Gazon

grondwerk

Grondwerk

verlichting

Verlichting

borders

Borderverhogingen

pergola

Pergola's

prielen

Prielen

speeltoestellen

Speeltoestellen

vijvers

Vijvers

tuinontwerp

Tuinontwerpen

boomverzorging

Boomverzorging

kunstgras

Kunstgras

damwanden

Damwanden

tuinbeplanting

Tuinbeplanting

bloembakken

Bloembakken