Hoveniersbedrijf Hoekstra

Hoekstra Hoveniers in Zuidhorn is uw hovenier met een jarenlange ervaring op het gebied van aanleg en onderhoud van uw tuin of buitenruimte. Vakmanschap, kwaliteit met oog voor detail zijn de pijlers waarop wij werken.

Voor ons hoveniersbedrijf is de ideale tuin, een tuin waarin al uw wensen op een bijzondere manier verwerkt zijn. De tuin is als een verlengstuk van uw huis, als een ruimte die uitnodigt om ook buiten te leven. Een plek waar u tot rust kunt komen en bovenal waarin u zich prettig voelt.

Tuin laten ontwerpen die past bij uw wensen

U kunt bij ons een tuin laten ontwerpen voor zowel een kleine stadstuin als landelijke boerderij tuin, strakke tuin, of een exclusieve moderne villa tuin  krijgen bij ons alle specifieke aandacht die ze verdienen. In het eerste gesprek leggen wij alle mogelijkheden uit die er zijn en bespreken wij uw wensen. Heeft u zelf al ideeën hoe uw tuin eruit moet komen te zien? Uw wensen en  ideeën worden deskundig samengesteld  tot een passend geheel. Hierbij word ook gelet op de bestaande buitenruimte en gebouwen. Door deze werkwijze ontstaat een uniek tuinontwerp.

Totaal pakket

Wij vinden het erg belangrijk om in elk onderdeel van ons werk een hoog service niveau te leveren. Dit begint al bij het eerste klantcontact en duurt voort tot alle nazorg en onderhoud op de gewenste manier zijn afgerond. Een deskundig tuinadvies en heldere afspraken van een betrokken hovenier, zorgen ervoor dat u  de tuin krijgt die u voor ogen heeft. De droomtuin die past bij uw stijl van wonen en leven, of het visitekaartje is dat uw bedrijfspand de juiste omlijsting geeft. Wij voeren alle werkzaamheden uit in eigen hand. U krijgt 1 aanspreekpunt gedurende de aanleg en of onderhoud van uw tuin.

Duurzaam ondernemen

Hoekstra hoveniers kenmerkt zich door creativiteit, kwaliteit, persoonlijke aandacht en duurzaamheid. Dit laatste uit zich vooral in de materialen waarmee wordt gewerkt. Voor onze  hoveniers is het van belang dat er veilig en duurzaam wordt gewerkt .Maar ook een gezond milieu is een voorwaarde voor een prachtige tuin. Dat ziet u meteen wanneer wij onze opdracht hebben afgerond. En u direct van uw tuin kunt genieten.

Algemene Voorwaarden

Middels onderstaande links kunt u onze algemene voorwaarden inzien/downloaden.

 

- Algemene Voorwaarden (PDF-formaat)
- Algemene Voorwaarden (Word formaat)

tuinafscheiding

Tuinafscheidingen

tuinbestrating

Tuinbestrating

beregeningsystemen

Beregening

vlonders

Vlonders

gazon

Gazon

grondwerk

Grondwerk

verlichting

Verlichting

borders

Borderverhogingen

pergola

Pergola's

prielen

Prielen

speeltoestellen

Speeltoestellen

vijvers

Vijvers

tuinontwerp

Tuinontwerpen

boomverzorging

Boomverzorging

kunstgras

Kunstgras

damwanden

Damwanden

tuinbeplanting

Tuinbeplanting

bloembakken

Bloembakken